ΚΙ ΟΜΩΣ… 48χρονη μητριά παντρεύτηκε τον θετό της γιό!

ΚΙ ΟΜΩΣ… 48χρονη μητριά παντρεύτηκε τον θετό της γιό!Η κόρη της είναι ετεροθαλής αδελφή του άντρα της!
Ο έρωτας ξεπερνά όλα τα εμπόδια ακόμη και τα νομοθετικά! Ο λόγος για την 48χρονη Ελίζαμπεθ Λόρενς και τον 45χρονο Έρικ Χόλντερ, οι οποίοι τελικά παντρεύτηκαν παρά τις δυσκολίες με τους νόμους της Γαλλίας. Βλέπετε, η 48χρονη είναι πρώην μητριά του γαμπρού κι αυτός πρώην θετός της γιός και οι γάμοι δεν επιτρέπονται μεταξύ τους.1412525154629_wps_11_Elisabeth_Lorentz_L_and_E.jpgΗ Ελίζαμπεθ παντρεύτηκε τον πατέρα του Έρικ Χόλντερ το 1989, όταν εκείνη ήταν 24 ετών. Μαζί του έκανε μια κόρη, η οποία είναι ετεροθαλής αδελφή του Έρικ, βαφτιστήρα του και  πλέον και θετή του κόρη!
1412536049903_Image_galleryImage_Elisabeth_Lorentz_L_and_E.JPGΟ χωρισμός του ζευγαριού ήρθε όταν η κόρη της ήταν 9 ετών, η οποία δεν μπορούσε να ξεπεράσει το διαζύγιο των γονέων της. Τότε ο Έρικ συμπαραστάθηκε πολύ στη μητριά του αλλά και στην ετεροθαλή αδελφή του και βαφτιστήρα του… κι έτσι ήρθε κοντά με την πρώτη.

Από το 2006 είναι ζευγάρι με την πρώην μητριά, ενώ χθες κατάφεραν να παντρευτούν μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία με τη νομοθεσία της Γαλλίας. Παρών στο γάμο ήταν και ο πρώην σύζυγος της και πατέρας του γαμπρού... ο οποίος της είναι πλέον πεθερός!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου